Kiviks Hotell – Konferens och Spa

Hotellet kallar sig själv för Österlens Pärla och det är lätt att förstå varför. Det ligger på en höjd med en fantastisk utsikt över havet. Huvudbyggnaden är ca 100 år gammal vilket skapar en mysig, charmig och lugn stämning. Med andra ord perfekt för de som vill ta det lugnt och slappna av på sin semester. Många åker hit för att bara bo på hotellet någon natt medan andra främst besöker hotellet för att njuta av dess spaavdelning. Men det ena utesluter ju inte det andra.

Kiviks Hotell bjuder på 25 rum och de som helst vill bo i svit har hela tre sviter att välja på.

Även om det främst är avslappning som många förknippar hotellet med så erbjuder de även äventyrspaket. Det finns nämligen en hel del att göra i området för den äventyrslystne. De som inte känner till området kan med fördel prata med hotellpersonalen för att få tips på vad som passar utifrån individens intresse.

Är Kiviks hotell ett billigt hotell i Kivik? Både ja och nej. Det är inte billigt om man enbart tittar på prislappen och jämför mot andra boenden i området. Detta i alla fall inte om man enbart är ute efter en sovplats på natten.

Det billigaste dubbelrummet kostar 1595kr natten och därtill får man betala 100kr för inträde till spaavdelningen. Men Kiviks hotell har inte valt att profilera sig som något billighetshotell utan satsar istället på kvalité. På så vis kan man definitivt säga att det är billigt. Detta om man jämför mot hotell i samma nivå.

Det som besökarna bjuds på avslappning i alla dess former. Detta både inomhus och utomhus. Spaavdelningen är uppskattad och håller hög kvalité samtidigt som utsikten och omgivningen bjuder på naturupplevelser som verkligen inger ro i skälen. Det om något är det värt att betala för

Inläggsförfattare: Red