Annorlunda upplevelser

När du åker på semester vill du kanske få annorlunda upplevelser på din resa. Du har mycket att välja på och det är bara du som bestämmer vad du vill göra. Om du till exempel är i USA kan du välja att gå och uppleva Boston´s Movie Mile. Du går med en lokal aktör i Boston och Beacon Hill och du kommer att se platser som du känner igen från olika filmer och TV-serier. Du kommer att se mer än 30 minnesvärda platser där man har filmat filmer och serier. Under tiden kommer du även att höra information om filmerna och om Boston TV. Du kan börja i Boston Common, en central park som är känd från serien Ally McBeal. Du kan även sitta på bänken som var med i Good Will Hunting och återuppleva diskussionen mellan Robin Williams och Matt Damon. Du kan se gatan där bilkraschscenen i Blown Away ägde rum. Du kan även ta en drink i baren Cheers under touren. Du kommer säkert att få annorlunda upplevelser på den här touren.

Om du tycker om film kan du fortsätta i filmens värld i Hollywood och gå Warner Bros. Studio Tour Hollywood. Välj mellan Standard Studio Tour på 2–3 timmar eller Deluxe Studio Tour som tar fem till sex timmar. Fotografering är tillåter så du kan föreviga dina upplevelser som säkert blir minnesvärda och annorlunda på den här touren. Du kan bland annat se Batman 75th Anniversary, en utställning som öppnades i juni 2014. Du kommer att se kostymer från alla Batman filmer och i Picture Car Fault kan du se Batmobiler och andra fordon som var med i filmerna. Du kan även se mycket annat från filmens värld och du kommer att uppleva mycket annorlunda på den här touren, upplevelser som du kommer att minnas länge.

Om du älskar musik och speciellt jazz kan du välja Harlem Jazz Tour. Denna tur kommer att ge dig många annorlunda upplevelser och du får tillfälle att lyssna jazz i flera timmar på olika ställen i Harlem. Du kommer att besöka dolda jazzklubbar som turisterna vanligtvis inte hittar och du har möjlighet att lyssna levande musik i timmar. Du kommer även att höra om Harlems förflutna och du kan fördjupa dig i Harlems jazz-värld på denna oförglömliga tur genom en av New Yorks mest fascinerande stadsdelar. Detta är ett utmärkt tillfälle att lära sig om New Yorks musikhistoria och Harlems historia med en kunnig guide som har varit i branschen i många år.

Varför inte uppleva något annorlunda och besöka en Ranch i Texas. Texas Ranch Full Day Visit ger dig en möjlighet att se och uppleva ranchlivet i Texas under en dag. Måltider, ridning berättelser etc. ingår i priset. Du kan äta lunch och middag på ranchen. Du kan även lära dig att kasta lasso, få ta del av Western underhållning samt grilla marshmallows på lägereld.
Det finns en hel massa olika saker du kan göra på din semester. Du kan till exempel åka på Jet Boat ADRENALIN Tour – Miami eller du kan välja Yosemite National Park & Giant Sequoias Tour från San Francisco. Det finns även mycket annat att välja på överallt i världen, turer som ger dig garanterad minnesvärda och annorlunda upplevelser.

Inläggsförfattare: Red